Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B. [ Tanjug ]

22. 08. 2024. 20:50 >> 20:53
Čitaj mi:

TRAMP

"Prosječni Amerikanac je pod pritiskom banaka, vrijeme je za kripto valute"

Nekadašnji predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp, koji se ponovo kandiduje za tu funkciju na novembarskim izborima, najavio je danas novu platformu za kripto valute "The DeFiant Ones" koja je u vlasništvu njegove organizacije.

Tramp je ovu informaciju podijelio sa svojih 7,5 miliona pratilaca na mreži "Truth Social".

"Predugo je prosječan Amerikanac bio pod pritiskom velikih banaka i finansijskih elita. Vrijeme je da zajedno zauzmemo stav", napisao je Tramp, javlja Tanjug.

Za par minuta je i njegov sin Donald Tramp Mlađi podijelio objavu sa svojih 12 miliona pratilaca na platformi Iks (Tviter).

Trampova objava uključuje vezu ka Telegram kanalu pod nazivom "The DeFiant Ones" koji je u četvrtak ujutru imao oko 29.000 pratilaca, prenosi Si-En-Bi-Si.

Donald Tramp je u svojoj predsjedničkoj kampanji nekoliko puta podržao industriju kripto valuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније