Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M. [ RTS ]

21. 08. 2024. 22:12 >> 22:12
Čitaj mi:

potraga se nastavlja sjutra

Pronađeno još pet tijela u potonuloj luksuznoj jahti

Ronioci su pronašli pet tijela u jahti britanskog milijardera Majka Linča koja je potonula kod Sicilije u ponedjeljak ujutru, prenose italijanski mediji. Od pet pronađenih tijela, četiri su izvučena na obalu. Prethodno je pronađeno tijelo brodskog kuvara, a potraga za još jednom osobom koja se vodi kao nestala biće nastavljena sjutra.

Ronioci Obalske straže Italije, koji učestvuju u potrazi za tijelima osoba koje su nestale kada je jahta milijardera Majka Linča potonula u blizini obale Palerma, pronašli su tijela petoro ljudi koji su se utopili, prenijeli su italijanski mediji.

Od pet pronađenih tijela četiri su izvučena na obalu, a potraga za jednom nestalom osobom biće nastavljena sjutra.

Britanski Dejli telegraf prenio je da dva izvučena tijela pripadaju Linču i njegovoj ćerki, ali i dalje nije zvanično potvrđeno o kome se od ukupno šestoro nestalih radi.

Izvučena tijela prebačena su u bolnicu radi identifikacije.

Na jahti je bilo dvadeset dvoje ljudi, od kojih je 15 spaseno, a ronioci su ranije izvukli tijelo brodskog kuvara Rekalda Tomasa.

Ranije danas, Obalska straža objavila je snimak kojim je utvrđeno da je jahta potonula za oko 60 sekundi.

Među nestalima su i britanski milioner Majk Linč, njegova 18-godišnja ćerka Hana, predsjednik bankarske kompanije "Morgan Stenli" Džonatan Blumer sa suprugom i Linčov advokat Kris Morvilo sa suprugom Nadom.

Pretpostavlja se da je brod potonuo zbog pijavice koja je pogodila to područje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније