Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B. [ N1 ]

26. 07. 2024. 14:00 >> 14:01
Čitaj mi:

BIVŠI AMERIČKI LIDER

Obama: Kamala će biti fanstastična predsjednica, podržavam je

Bivši američki predsjednik Barak Obama objavio je da on i njegova supruga Mišel podržavaju kandidaturu potpredsjednice Kamale Haris za predsedničku kandidatkinju demokrata za izbore u novembru.

Haris je veliki favorit da bude demokratski kandidat poslije povlačenja predsjednika Džoa Bajdena iz predsjedničke trke, ali još nije zvanično imenovana.

„Početkom nedjelje Mišel i ja smo pozvali našu prijateljicu Kamalu Haris. Rekli smo joj da mislimo da će biti fantastična predsjednica SAD i da ima svu našu podršku“, rekao je Obama na mreži Iks.

Nadalje je kazao da će "u ovom kritičnom trenutku za našu zemlju uraditi sve što je u njihovoj moći da Haris pobijedi u novembru.

"Nadamo se da ćete nam se pridružiti“, dodao je Obama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније