Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B.

24. 07. 2024. 10:07 >> 10:07
Čitaj mi:

BIVŠI LIDER SAD

Tramp tvrdi: Obama ne podnosi Bajdena, primorao ga je da se povuče

Sve demokrate su napustile Džoa Bajdena, primoravajući ga da bira između dobrovoljnog napuštanja trke ili prinude, stoga nije imao izbora, tvrdi bivši američki predsjednik Donald Tramp.

Tramp tvrdi da nekadašnji američki predsjednik Barak Obama ne podnosi Bajdena, te da ga je zajedno sa drugim vodećim demokratama primorao da se povuče iz izborne trke.

"Obama Bajdena ne podnosi i nije podržao njegovu nominaciju za demokratskog kandidata za predsjednika SAD. Čak ga je i bivša predsjednica Predstavničkog doma Nensi Pelosi odbacila", kazao je Tramp u intervjuu za "Njujork post".

Prema njegovim riječima, sve demokrate su napustile Bajdena, primoravajući ga da bira između dobrovoljnog napuštanja trke ili prinude, stoga nije imao izbora.

Nakon skoro mjesec dana iznenađujuće agresivne medijske kampanje i intenzivnih poziva velikog broja demokrata da se povuče iz predsedničke trke, Bajden je objavio da se ipak neće nadmetati na izborima u novembru.

Naime, Bajden je podržao Kamalu Haris kao kandidata demokrata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније