Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Ivan Mijanović, TVCG

18. 07. 2024. 22:05 >> 22:05

fond der lajen

Podržaćemo kandidate tako što ćemo raditi na investicijama i reformama

Podržaćemo kandidate tako što ćemo raditi na investicijama i reformama i integrisati ih gdje god možemo u naše zakonske okvire, kazala je kandidatkinja za predsjednicu Evropske komisije Ursula fon der Lajen.

Ona je kazala da će pristupanje uvijek biti proces zasnovan na zaslugama i istakla da će obezbijediti da sve zemlje budu spremne prije pridruživanja.

"Ali kompletiranje naše unije je takođe u našem suštinskom interesu. I to će biti ključni prioritet moje Komisije. Istorija ponovo zove. Zapadni Balkan, Ukrajina, Moldavija i Gruzija su napravili svoj slobodan izbor. Izabrali su slobodu umjesto ugnjetavanja. Izabrali su demokratiju umjesto zavisnosti. A neki od njih plaćaju visoku cijenu za ovaj izbor. Zato i mi moramo napraviti svoj izbor i pokazati čvrstu posvećenost. Njihova budućnost će biti slobodna i prosperitetna, unutar naše Unije", kazala je Fon der Lajen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније