Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ Hina/N1 ]

17. 07. 2024. 16:10 >> 16:10

56-godišnja žena

Otkrivena trovačica cijanidom u hotelu u Bangkoku

Vjeruje se da je 56-godišnja žena otrovala petoro vijetnamskih turista cijanidom posluženim u šoljicama, prije nego što je i sama popila otrov u luksuznom hotelu u Bangkoku, saopštila je tajlandska policija.

Tijela trojice muškarca i tri žene otkrilo je u utorak uveče osoblje u apartmanu hotela Grand Hajat Eravan u centru Bangkoka. Uviđaj na licu mjesta nije otkrio tragove nasilja, a pljačka je brzo isključena kao motiv trovanja.

Policija je na knferenciji za medije navela da vjeruju da jedna osoba od šestoro turista, od kojih je dvoje imalo američke pasoše, stoji iza smrti.

„Željeli bismo da potvrdimo da je jedna osoba od šestoro mrtvih izazvala ovaj incident koristeći cijanid“, rekao je Nopasil Punsavas iz gradske uprave policije u Bangkoku.

Rođaci poginulih turista potvrdili su da je došlo do svađe oko novca.

Policija je u šoljicama pronađenim na mjestu zločina otkrila ostatke materije. Lokalni mediji već su nagađali da bi u pitanju mogao da bude cijanid.

Istražitelji su takođe otkrili da su vrata sobe bila zaključana iznutra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније