Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ Beta ]

02. 06. 2024. 17:44 >> 17:44

sa natpisom – francuski vojnici iz Ukrajine

Ispred Ajfelove kule ostavljeni posmrtni kovčezi

Pet kovčega sa natpisom "francuski vojnici iz Ukrajine" otkriveno je u subotu u podnožju Ajfelove kule u Parizu, gdje su tri osobe privedene, policija istražuje "moguće strano miješanje", saznaje agencija Frans pres.

Tri osobe su u subotu prije podne pored Ajfelove kule postavile posmrtne kovčege realne veličine, prekrivene francuskom zastavom i sa natpisom „Francuski vojnici iz Ukrajine“, a unutar tih sanduka bio je gips.

Vozač kombija koji je prevozio kovčege je priveden.

On je rekao policiji da mu je „plaćeno 40 eura da odveze osobe i teret“, rekli su policijski izvori i dodali da je on dan ranije doputovao iz Bugarske.

Još dvije osobe su privedene na jednoj željezničkoj stanici u Parizu, dok su se pripremale za put u Berlin, dodali su isti izvori.

Privedene su osobe bugarske, ukrajinske i njemačke nacionalnosti, navela je policija i dodala da je „istraga u toku kako bi se utvrdilo moguće strano miješanje“.

Parisko tužilaštvo potvrdilo je nacionalnost osumnjičenih i navelo da su oni i dalje u policijskom pritvoru zbog „nasilja sa predumišljajem“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније