Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ Klix.ba ]

23. 05. 2024. 14:20 >> 14:21
1
Čitaj mi:

SUSRET HEMNEija i HANIJEA

"Božansko obećanje o eliminaciji Izraela biće ispunjeno"

Iranski vrhovni vođa ajatolah Ali Hamnei sastao se u srijedu s liderom Hamasa Ismailom Hanijeom koji je posjetio Teheran povodom sahrane iranskog predsjednika Ebrahima Raisija.

Tim povodom Hamnei i Hanija razgovarali su o situaciji u Gazi pri čemu je vrhovni vođa Irana rekao kako će Izrael nestati.

"Božansko obećanje o eliminaciji cionističkog entiteta biće ispunjeno i vidjećemo dan kada će se Palestina uzdići od rijeke do mora", rekao je Hamnei na što je dobio i odgovor

"Ako Bog da, da vidimo taj dan zajedno", poručio je Hanije.

Hamnei se tokom razgovora u Teheranu osvrnuo i na antiizraelske proteste koji se održavaju širom svijeta, pa i u SAD-u.

"Ko bi povjerovao da će jednog dana na američkim univerzitetima biti podignute parole podrške Palestini i da će tamo biti podignuta zastava Palestine? Ko bi povjerovao da će jednog dana u Japanu na demonstracijama podrške Palestini, slogan 'Smrt Izraelu' biti skandiran na persijskom?", poručio je vrhovni vođa Irana.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније