Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ RTS ]

23. 05. 2024. 22:55 >> 22:55
Čitaj mi:

DONEDAVNI RIVALI

Hejli najavila podršku Trampu: Treba da se obrati mojim glasačima

Republikanka Niki Hejli, donedavna rivalka Donalda Trampa na unutarstranačkim predsjedničkim izborima – glasaće za doskorašnjeg protivnika. Bivša guvernerka Južne Karoline je u prvom javnom obraćanju otkako je napustila izbore, prije više od dva mjeseca, navela da Tramp "nije bio savršen" u pojedinim političkim pitanjima ali da je Bajden "katastrofalan".

Bivša guvernerka Južne Karoline Niki Hejli planira da glasa za Donalda Trampa, rekla je u prvom javnom obraćanju otkako je napustila republikanske predsjedničke izbore prije više od dva mjeseca.

Hejli, koja je bila američki ambasador UN za vrijeme bivšeg predsjednika, kazala je da Tramp "nije bio savršen" u političkim pitanjima važnim za nju – uključujući spoljnu politiku, imigraciju i ekonomiju.

Ipak, istakla je da je predsjednik Džozef Bajden "bio katastrofa".

"Tako da ću glasati za Trampa", rekla je Hejli na Institutu "Hadson" u Vašingtonu gdje je odgovarala na pitanja o izbornoj trci.

"Tramp bi trebalo da dopre do mojih glasača"

Niki Hejli je zahvalila primarnim biračima koji su nastavili da je podržavaju čak i pošto je izašla iz trke za predsjedničke izbore – što je potencijalni znak upozorenja za Trampa.

Ponovila je poziv koji je uputila kada je u martu odustala – da se bivši predsjednik obrati tim biračima.

"Tramp bi bio pametan da dođe do miliona ljudi koji su glasali za mene i nastavili da me podržavaju, a ne da samo pretpostavlja kako će mu oni bezrezervno pružiti podršku. I iskreno se nadam da će to učiniti", rekla je Hejli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније