Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ RTS ]

19. 03. 2024. 21:11 >> 21:11

PREMIJERKA ITALIJE

Učenik gestikulacijom prijetio da će pucati u Đorđu Meloni

Italijanski srednjoškolac "prijetio" je premijerki Đorđi Meloni rukama, gestikulirajući kao da će pištoljem da puca u nju dok je danas obavještavala Senat o sastanku Evropskog savjeta.

Ćincija Šakomobono, direktorka škole ''Rigi'' u Rimu, čiji su učenici prisustvovali sjednici Senata, rekla je za agenciju Ansa da će se dječak suočiti sa disciplinskim postupkom.

"Preduzećemo disciplinske mjere. Ne smijete da radite ovakve stvari", rekla je ona, dodajući da je znala da postoje đaci, ekstremni ljevičari u školi, koji su kritički nastrojeni prema vladi, kao i prema krajnje desničarskim đacima.

Melonijeva je rekla da je bila šokirana takvim gestom učenika na dan kada su prije 22 godine ekstremni ljevičari iz organizacije Crvene brigade ubili Marka Bjađija, stručnjaka za reformu radnog prava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније