Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Tanjug [ M.V. ]

16. 03. 2024. 16:37 >> 16:38
2
Čitaj mi:

MINISTAR IZJAVIO

Italijanske trupe nikada neće biti raspoređene u Ukrajini

Italijanske trupe nikada neće biti raspoređene u Ukrajini, rekao je danas italijanski ministar odbrane Gvido Krozeto u intervju za rimski dnevnik "Republika".

Izjava italijanskog ministra odbrane uslijedila je nakon što je francuski predsednik Emanuel Makron ranije ove nedelje izjavio da će "možda doći trenutak kada će u Ukrajinu biti poslate i francuske trupe", prenosi ANSA.

U intervjuu za "Republiku", Krozeto je rekao da bi "Zapad trebalo da izbjegava izjave koje privlače pretjeranu pažnju", npr. slanje trupa NATO-a u Ukrajinu, samo s ciljem da se napravi dobar utisak u javnosti.

Komentarišući sastanak tzv. Vajmarskog trougla, lidera Francuske, Njemačke i Poljske, Krozeto je takođe ukazao da je greška "stvarati podjelu sastancima između dvije-tri (države)", kada EU čini 27 zemalja, prenosi Tanjug.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније