Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

К. Ј. [ Beta ]

25. 11. 2023. 21:57 >> 12:55

INDIJA

Spasavanje zatrpanih u tunelu trajaće duže od očekivanog

Akcija spasavanja 41 radnika zarobljenog u tunelu koji se urušio na sjeveru Indije trajaće mnogo duže nego što se ranije očekivalo, jer će spasioci morati ručno da kopaju nakon što su oštećene mašine za bušenje, saopštili su danas tamošnji zvaničnici.

Mašina kojom je trebalo da bude otkopano 60 metara urušenog tunela oštećena je juče.

Zvaničnici su izjavili da će poslednjih 10 do 15 metara morati da budu iskopani ručno, prenosi Rojters.

Svi radnici su živi i preko cjevovoda ih snabdijevaju vodom i suvim obrocima, komuniciraju putem voki-tokija, a njihove uznemirene porodice danonoćno ispred tunela čekaju novosti, prenio je ranije AP.

Tunel od 4,5 kilometra u izgradnji na prometnom putu koji povezuje popularna vjerska i turistička odredišta, urušio se prije dvije nedjelje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније