Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Б.Б.

15. 10. 2023. 18:59 >> 18:59

NAKON JOŠ JEDNOG UDESA

U Veneciji zabranjeni električni autobusi kompanije La Linea

Gradonačelnik Venecije naredio je da odmah prekinu sa radom električni autobusi kompanije La Linea, poslije druge nesreće vozila te kompanije u kojoj je povrijeđeno 15. ljudi. Autobus je sinoć udario u zgradu u venecijanskom kvartu Mestre. Putnici nisu zadobili teže povrede, rekao je gradonačelnik Luiđi Brugano u saopštenju.

To je druga nesreća te kompanije poslije teškog udesa 3. oktobra kada je poginula 21. osoba.

U nesreći 3. oktobra autobus je pao sa nadvožnjaka u istom kvartu Mestre, dok je išao ka naselju Margera.

Poginuli su italijanski vozač i 20 stranih turista.

Gradski zvaničnici nagovijestili su tada da je moguće da je vozač Alberto Rizoto pretrpio srčani udar, ali prema lokalnom listu "Korijere del Veneto" preliminarni rezultati obdukcije to su isključili.

Istraga o prvom udesu je i dalje u toku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније