Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Н1 [ R.B. ]

27. 05. 2023. 17:37 >> 17:37

PRIJETI MU DESET GODINA ZATVORA

Putnik koji je otvorio vrata aviona: Htio sam brzo da izađem

Muškarac koji je juče otvorio izlaz u slučaju nužde na avionu u toku leta osjećao je "da se guši" i želio je da brzo izađe, saopštila je južnokorejska policija.

Avion Asiana erlajnsa prevozio je skoro 200 putnika dok se približavao pisti u petak na međunarodnom aerodromu Tegu, oko 400 kilometara jugoistočno od Seula, na domaćem letu.

Kada je avion bio na oko 200 metara iznad zemlje, muškarac za koga je policija rekla da je u 30-im godinama, otvorio je izlazna vrata.

Policija u Teguu je privela putnika na ispitivanje tokom kog im je on rekao da je bio "pod stresom jer je nedavno izgubio posao", prenosi Gardijan.

"Osjećao je da let traje duže nego što je trebalo i da se guši u kabini", rekao je policijski detektiv u Teguu i dodao da je putnik "htio brzo da izađe".

Putniku prijeti kazna do 10 godina zatvora zbog kršenja zakona o bezbjednosti u vazduһoplovstvu.

Video snimak koji je snimio drugi putnik pokazuje kako vjetar prodire kroz otvorena vrata...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније