Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Бета [ R.B. ]

30. 03. 2023. 21:23 >> 21:23

U BOLNICI

Papa Franjo dobro reaguje na tretman

Poglavar Rimokatoličke crkve, papa Franjo, koji se od juče nalazi u bolnici u Rimu, dobija tretman antibioticima za bronhitis što je dovelo do "jasnog poboljšanja" njegovog zdravstvenog stanja, saopštio je danas medicinski tim u rimskoj bolnici Đemeli.

Osamdesetšestogodišnji papa dobija tretman antibioticima koji je dao željene rezultate, naveo je medicinski tim u saopštenju, prenio je Vatikan.

Kako je navedeno, papa bi mogao da izađe iz bolnice "narednih dana".

On je juče primljen u bolnicu, zbog, kako je rečeno, respiratorne infekcije, nakon što je prethodnog dana imao poteškoća sa disanjem.

Papa Franji, kojem je u mladosti odstranjen dio plućnog krila, nije zaražen korona virusom, ali će ostati u bolnici nekoliko dana, juče je saopštio Vatikan.

Papa bi u nedjelju trebalo da održi službu povodom praznika Cveti, a za sada nije poznato da li će njegovo zdravstveno stanje uticati na obilježavanje Uskršnjih praznika od 6. do 9. aprila.

Jučerašnja hospitalizacija pape Franja prva je od jula 2021, kada su mu odstranjeno 33 centimetra debelog crijeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније