Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ RTS ]

05. 08. 2022. 22:55 >> 22:52

PUTIN

"Evropa da zahvali Turskoj na tranzitu gasa iz Rusije"

Gasovod "Turski tok" radi bez prekida i evropski partneri moraju da budu zahvalni Turskoj na tome, poručio je ruski predsjednik Vladimir Putin na početku sastanka sa turskim predsjednikom Redžepom Tajipom Erdoganom u Sočiju.

"Vjerujem da naši evropski partneri moraju da budu zahvalni Turskoj na podršci i neometanom tranzitu našeg gasa na evropsko tržište", rekao je Putin, a prenio Tas.

Ruski predsjednik zahvalio je Erdoganu na naporima, koje je uložio da bi se riješilo pitanje isporuka žita iz Ukrajine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније