Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M.Lj. [ Beta ]

19. 05. 2022. 11:19 >> 11:17

LAPSUS

Buš Ukrajinu pobrkao sa Irakom

Bivši američki predsjednik Džordž Buš mlađi napravio je lapsus kritikujući "odluku jednog čovjeka da pokrene potpuno neopravdanu i brutalnu invaziju na Irak", prenose britanski mediji.

Buš je govorio o Vladimiru Putinu kada se činilo da je pobrkao invaziju ruskog lidera na Ukrajinu sa onom na Irak koju su predvodile SAD tokom Bušove administracije, navodi Gardijan.

Bivši američki predsjednik govorio je u Predsjedničkom centru Džordž Buša na temu budućnosti izbora u SAD.

Buš je u svom obraćanju rekao da je preko video linka razgovarao sa predsjednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim, za koga je rekao da je "kul tip" i "Čerčil 21. vijeka".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније