Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

01. 10. 2024. 20:12 >> 20:12
Čitaj mi:

vremenska prognoza

Pretežno sunčano, tokom noći promjenljivo oblačno

Na sjeveru Crne Gore ujutru po kotlinama magla. Veći dio dana pretežno sunčano. Tokom noći promjenljivo oblačno, a u kasnim satima kiša. Vjetar umjeren južni, a temperatura 3 do 4 stepena viša.

Na jugu pretežno sunčano. Krajem dana postepeno naoblačenje, a tokom noći kiša. Mjestimično može biti uslova i za pljuskovi s grmljavinom. Vjetar umjeren do jak južni i jugoistočni, i malo toplije nego danas.

More malo, poslijepodne umjereno, a tokom noći talasasto. Vjetar umjeren do jak južni. Temperatura mora 21 stepen.

Narednih dana na sjeveru, u srijedu i četvrtak pretežno oblačno, kišovito i vjetrovito. Očekuju se obilne padavine u većini mjesta. Vjetar pojačan i jak južni. Jutarnja temperatura u osjetnom porastu, a dnevna u manjem kolebanju.

Na jugu u srijedu i četvrtak često umjerena do jaka kiša, ili pljuskovi s grmljavinom, uz pojačan i jak južni vjetar. Očekuju se obilne padavine, a lokalno i bujične poplave. Osjetan porast jutarnje temperature, a dnevna će se malo mijenjati.

Prognoza za Evropu:

Ciklon sa sjevera Evrope koji se spušta do zapadnog Mediterana, donosi kišu, pljuskove i grmljavinu Njemačkoj, Francuskoj, sjeveru Španije, širem području Alpa, Austriji, Mađarskoj i sjeverozapadu Balkana. Na Mediteranu, jugu i u istočnim predjelima kontinenta, promjenljivo oblačno ili pretežno sunčano i suvo. Najhladnije će biti na istoku Skandinavije, a najtoplije na Mediteranu.

Prognoza za Balkan:

Na sjeverozapadu i zapadu Balkana oblačno uz umjerenu do jaku kišu. U centralnim predjelima promjenljivo oblačno s više sunčanih perioda, a na jugu i istoku pretežno sunčano. Temperatura od 15 stepeni u Zagrebu do 27 u Atini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније