Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

Jelica Novosel, TVCG

12. 06. 2024. 06:30 >> 06:30
Čitaj mi:

vrijeme danas

Promjenljivo oblačno, do 32 stepena

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, a ponegdje i uz kišu ili pljusak praćen grmljavinom, prvenstveno u sjeverozapadnim i zapadnim predjelima. Temperatura do 32 stepena.

Crna Gora - Sjever

Na sjeveru Crne Gore, promjenljivo oblačno i vjetovito, uz kišu ili pljusak s grmljavinom, uglavnom u prvom dijelu dana, dok se popodne očekuju sunčani periodi. Vjetar umjeren do jak, južni i jugozapadni. Temperatura do 28 stepeni.

Crna Gora -  Jug

Na jugu ujutru ili prijepodne više oblaka, ponegdje uz malo kiše, naročito u jugozapadnim predjelima. Tokom dana duži sunčani periodi. Vjetar uglavnom umjeren južni i jugoistočni. Temperatura do 32 stepena.
More: malo do umjereno talasasto. Vjetar južni, slab do umjeren. Temperatura mora 24 stepena.

Narednih dana na sjeveru, u četvrtak i petak promjenljivo i nestabilno, uz povremeno kišu ili pljusak s grmljavinom. U četvrtak će još biti umjerenog do pojačanog juga, dok se u petak očekuje slab do umjeren sjeverni vjetar i svježije vrijeme.

Na jugu u četvrtak i petak takođe promjenljivo, povremeno kiša ili pljusak s grmljavinom, ali i duži periodi suvog i sunčanog vremena. Vjetar umjeren južni, u petak zapadni i sjeverozapadni. U petak malo svježije.

Evropa:

Veći dio kontinenta pod uticajem je prostranog ciklona, koji mjestimično donosi kišu, pljuskove i grmljavinu. Više padavine biće u predjelu Alpa, dijelu Ukrajine i dijelu Rusije. Termobarički greben s veoma toplim i sunčanim vremenom zadržao se samo na jugu i istoku Evrope i istočnom Mediteranu. Najviša dnevna temperatura u glavnim gradovime od 15 stepeni u Helsinkiju, do 41 u Atini.

Balkan:

I danas na većem dijelu Balkana promjenljivo i nestabilno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, naročito u sjeverozapadnim i centralnim predjelima. Grčka, a u nešto manjoj mjeri i susjedne zemlje, pod uticajem je toplotnog talasa, s uglavnom sunčanim vremenom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније