Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

Jelica Novosel, TVCG

29. 05. 2024. 06:37 >> 06:37
Čitaj mi:

vrijeme sjutra

Nestabilno, do 25 stepeni

Na sjeveru Crne Gore, nastavlja se promjenljivo i nestabilno vrijeme, uz povremeno kišu ili pljusak s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren promjenljiv, a temperatura malo niža. Na jugu takođe promjenljivo oblačno i nestabilno, uz povremeno kišu ili pljusak s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren južni. Najviša dnevna temperatura do 25 stepeni.

Na sjeveru Crne Gore, nastavlja se promjenljivo i nestabilno vrijeme, uz povremeno kišu ili pljusak s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren promjenljiv, a temperatura malo niža.

Na jugu takođe promjenljivo oblačno i nestabilno, uz povremeno kišu ili pljusak s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren južni. Najviša dnevna temperatura do 25 stepeni.

More će biti malo talasasto. Vjetar slab, uglavnom jugozapadni i zapadni. Temperatura mora oko 22 stepena.

Narednih dana na sjeveru bez promjene, samo će od petka biti pojačanog južnog vjetra koji će usloviti blagi porast temperature.

Crna Gora - naredna dva dana

I na jugu i dalje promjenljivo i nestabilno, povremeno uz kišu ili pljusak s grmljavinom, a lokalno su moguće i vremenske nepogode. Južni i jugoistočni vjetar u pojačanju.

Prognoza za Evropu:

Ciklonska cirkulacija sa sjeverozapada s centrom oko Sjevernog mora, donosi mjestimično kišu, pljuskove i grmljavinu zapadnim predjelima Skandinavije, i dijelu zapadnih i centralnih predjela kontinenta. Drugi ciklon u blizini Crnog mora uslovljavava mjestimično kišu u južnim, jugoistočnim i istočnim predjelima.

Pirineji i zapadni Mediteran pod uticajem su tople vazdušne mase iz sjeverozapadne Afrike, pa je na tom području sunčano, a nešto manje toplo i uglavnom suvo je i na sjeveru i sjeveroistoku kontinenta. Temperatura u zapadnim predjelima oko 20, a na Pirinejima i do 35 stepeni.

Prognoza za Balkan:

I danas promjenljivo oblačno uz mjestimično kišu ili pljusak s grmljavinom, posebno u jugoistočnim i istočnim oblastima, dok će najviše suvog vreemna biti u sjeverozapadnim i zapadnim predjelima.

Temperatura uglavnom od 20 do 25 stepeni, a na području Grčke oko 30.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније