Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

B.B.

27. 05. 2024. 06:36 >> 06:39
Čitaj mi:

Vremenska prognoza

Promjenljivo, moguća kiša sa pljuskovima

Na sjeveru Crne Gore, promjenljivo s uslovima za povremenu kišu ili pljusak. Po kotlinama na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku duži periodi suvog vremena. Vjetar slab i promjenljiv, a temperatura do 23 stepena.

Na jugu promjenljivo s dužim sunčanim intervalima, ali i s uslovima za prolaznu kišu ili pljusak s grmljavinom uglavnom u popodnevnim satima. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura do 26 stepeni.

More malo talasasto. Vjetar slab, na području Ulcinjske rivijere umjeren, sjeverozapadni. Temperatura mora 21 stepen.

Tri dana - sjever

Narednih dana na sjeveru, nastavlja se promjenljivo i nestabilno vrijeme. Povremeno sunčani intervali, ali i kiša ili pljusak. I narednih dana najmanje kiše biće u Polimlju. U utorak duvaće umjeren jugozapadni vjetar, naročito na planinama. Temperatura bez promjena, do 23 stepena.

Tri dana - jug

I na jugu promjenljivo, sunčani periodi, najviše će ih biti danas, ali svakodnevno, naročito u popodnevnim satima s uslovima za prolaznu kišu ili pljusak i grmljavinu. U utorak, u drugom dijelu dana postepeno jača jugo. Temperatura do sredine radne sedmice do 26 stepeni.

EVROPA

Nestabilno sa čestom kišom i pljuskovima s grmljavinom biće danas u većem dijelu zapadne i centralne Evrope, u Skandinaviji, te na Balkanu. Na istoku kontinenta i Pirinejskom poluostrvu, sunčano i veoma toplo. Najhladnije na Britanskom ostrvlju, najviša dnevna temperatura oko 15, najtoplije na jugu Španije, ponegdje i do 33 stepena. Veoma toplo biće i uz obale Baltičkog mora, u Estoniji, Letoniji i Litvaniji tempretaure oko 30 stepeni.

BALKAN

Na Balkanu promjenljivo. Na krajnjem sjeveru, sjeverozapadu i istoku više sunca i suvog vremena i toplo. Južnije takođe promjenljivo, ali i s uslovima za popodnevne pljuskove i grmljavinu. Najtoplije biće u Slavoniji i Vojvodini s temperaturama između 27 i 29 stepeni.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније