Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

14. 09. 2021. 20:07 >> 21:22

U JUTARNJEM

Gost heroj Balša koji je pobijedio kancer

U emisiji govorimo o:

- Djeca su najveći heroji a među njima je i Balša Marljukić koji se nakon 11 mjeseci liječenja u Turskoj i punih pet godina borbe protiv karcinoma na mozgu u Crnu Goru vratio kao pobjednik. Sa svojom mamom Draganom Balša će biti naš gost.

- Govorićemo i o Svjetskoj izložbi ( EXPO 2020) koja u oktobru počinje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Kako će se predstavljati Crna Gora svijetu tokom narednih pola godine kazaće nam v.d. direktora Direktorata za trgovinsku saradnju i ekonomske odnose sa inostranstvom Jelena Janković.

- Sa državnim sekretarom za turizam Danilom Mrdakom razgovaramo o rijeci Tari i remedijaciji usljed izgradnje autoputa ali i potencijalnoj prijetnji zbog izradnje hidrocentrale “Buk Bijela” u Republici Srpskoj. Razgovraćemo i o zagađenju vazduha sa akcentom na Pljevlja.

- Sjutra je Svjetski dan demokratije. Kako se doživljava demokratija u Crnoj Gori a iz ugla Organizacije “KOD” kazaće nam Vuk Iković sa kojim ćemo prelistavati i dnevnu štampu.

- O gužvama ispred i u Centru za socijalni rad Podgorica zbog prijava za dječiji dodatak razgovaramo sa direktoricom Marijom Popović.

- Naš Nemanja Pavićević izvještava iz Berana. Posjetiće zgradu Opštine i razgovarati sa potpredsjednikom Darkom Stojanovićem a saznaće i kakvi su planovi TO Berane kada je riječ o zimskoj turističkoj sezoni.


Urednik i voditelj emisije: Boris Šarančić
Urednik Jutarnjeg programa: Aleksandar Mirković
e-mail: jutarnji@rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније