Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.B. [ Politika.rs ]

20. 06. 2024. 10:18 >> 10:20
1
Čitaj mi:

MILANOVIĆ

"NATO radi šta Pentagon kaže, nema tu demokratije"

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović izjavio je da NATO radi ono što su mu Pentagon kaže i da u ovoj međunarodnoj vojno-političkoj organizaciji nema demokratije.

"Generalni sekretar NATO-a ne odlučuje ni o čemu, već radi ono što Pentagon kaže, a Pentagon i Amerikanci su naši protektori. Nema tu nikakve demokratije", rekao je Milanović.

On je naveo da je protiv isporuka za rat u Ukrajini koje organizuje NATO.

"NATO direktno, logistički i špediterski organizuje isporuke za rat u Ukrajini. Protiv sam toga, dok sam uvijek bio i uvijek ću biti za isporuku humanitarne pomoći", rekao je Milanović za HRT.

On je istakao da sada postaje potpuno jasno da se rat na ovakav način ne može dobiti.

"Rat se ne može nikako dobiti bez nuklearne eskalacije", rekao je Milanović.

Podsjetivši da su američki predsjednički izbori u novembru, Milanović je ukazao da se sve radi s ciljem pomoći aktuelnom predsjedniku.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније