Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.J. [ Beta ]

15. 05. 2024. 16:58 >> 16:58
9

ranjen sa više metaka

Vučić: Šokiran sam atentatom na Fica

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je šokiran atentatom na slovačkog premijera kog je danas nepoznati napadač vatrenim oružjem ranio u abdomen i ruku tokom posjete grada Handlova.

"Šokiran sam atentatom na Roberta Fica, velikog prijatelja Srbije i mog lično. Dragi prijatelju molim se za tebe i za tvoje zdravlje", napisao je Vučić na društvenoj mreži Iks.

Napadač, kog je policija privela ali još nije otkriven njegov identitet, ispalio je četiri ili pet metaka, od kojih su dva ili tri pogodila slovačkog premijera koji je bio u posjeti grad Handlova, 150 kilometara sjeveroistočno od glavnog grada Bratislave, jer se tu održavao sastanak vlade.

U svojoj prvoj reakciji na napad, odlazeća predsjednica Slovačke Zuzana Čaputova rekla je da je šokirana "brutalnim i nemilosrdnim" napadom na premijera i poželjela mu snage da se oporavi.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније