Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B.B. [ N1 ]

11. 04. 2024. 16:17 >> 16:17
Čitaj mi:

Beraha Nikićević otišla u penziju

Suđenje Belivuku i Miljkoviću nastavlja novi sudija

Suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koje je bilo zakazano za sljedeću nedjelje je otkazano zbog odlaska predsjednice sudskog vijeća Vinke Berahe Nikićević u starosnu penziju.

Novi termini za suđenje su 17,18. i 20. jun, rekla je za Tanjug portparol Višeg suda u Beogradu Milica Veličković.

Visoki savjet sudstva je u martu donio odluku da Vinki Beraha Nikićević, koja je predsjednica vijeća u ovom predmetu prestaje sudijska funkcija 29. aprila zbog navršenja radnog vijeka.

Beraha Nikićević u aprilu navršava 65 godina, zbog čega je Visoki savjet sudstva donio takvu odluku, a uskoro će biti postavljen novi predsjednik sudskog vijeća.

Pripadnicima ove grupe sudi se za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito nošenje i držanje oružja, otmice i silovanje.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније