Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.B. [ RTS ]

09. 03. 2024. 20:22 >> 20:51
Čitaj mi:

SAOBRAĆAJNA NESREĆA U SRBIJI

U teškom udesu kod Niša poginule majka i ćerka

Majka i ćerka su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na auto-putu u blizini Niša. Druga ćerka je životno ugrožena, a otac je lakše povrijeđen.

Kako je RTS-u potvrđeno u niškoj policiji, saobraćajna nesreća se dogodila na dionici auto-puta Prosek-Malča, kada je "sitroen" beogradskih tablica preletio preko zaštitne ograde i sletio sa puta.

Na mjestu nesreće poginula je pedesetogodišnja žena.

 

Prema informacijama iz Urgentnog centra, u automobilu su bile i njene dvije ćerke, od kojih je jedna podlegla povredama u operacionoj sali, a druga je životno ugrožena.

Otac, koji je upravljao vozilom, lakše je povrijeđen.

Uzroci nesreće se utvrđuju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније