Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

К.Р. [ Tanjug ]

03. 12. 2023. 22:52 >> 22:53
5

VUČIĆ

"Srbija je slobodarska zemlja"

Predsjednik Srbije i član Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da je najviše ponosan na to što je Srbija jedna od rijetkih zemalja u Evropi koja vodi samostalnu, nezavisnu i slobodarsku politiku i poručio da lista "Srbija ne sme da stane" mora ubjedljivo da pobijedi da bi Srbija nastavila da napreduje.

Na predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Štark areni, Vučić je rekao da građani Srbije sami donose odluke šta će Srbija da čini.

"Nama niko ne može da zabrani, kao što su nam zabranjivali decenijama da napravimo film o Jasenovcu, da govorimo o srpskim žrtvama. Niko ne može da nam zabrani da damo ime bulevaru, Bulevar junaka sa Košara", poručio je Vučić.

Dodao je je Srbija jedina zemlja u Evropi koja nije stajala u redu da ispunjava naloge nekog drugog.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније