Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ A.B. ]

20. 07. 2023. 20:32 >> 20:40

BIVŠI PREMIJER KOSOVA

"Kurtijevo bjekstvo od odgovornosti dovelo je Kosovo do sankcija"

Lider Alijanse za budućnost Kosova i bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je danas da je bjekstvo od odgovornosti aktuelnog kosovskog premijera Aljbina Kurtija dovelo do toga da Evropska unija uvede kaznene mjere Kosovu i Metohiji.

On je prilikom razgovora sa predstavnicima civilnog društva, sa kojima je razgovarao o aktuelnoj političkoj situaciji i izlasku iz nje, prenosi Ekonomija onlajn.

„Ničim izazvana agresija Rusije u Ukrajini promijenila je način razmišljanja i djelovanja. Naš zadatak na Kosovu je bio kako da se snađemo posle nove situacije. Sa najvećom pažnjom zauzeli smo ne baš laku poziciju. Shvatili smo da je konačno priznanje u sadašnjim okolnostima, u našem kvalitetu kao stranke, nemoguće. Podržali smo francusko-nemački sporazum”, rekao je Haradinaj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније