Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Б.Ч.Ј. [ RTS ]

30. 05. 2023. 13:21 >> 13:21

INCIDENT NA TERITORIJI PRIBOJA

U vozu na liniji Beograd-Bar demolirali toalet i razbili prozor

Grupa mladića i djevojaka, nakon rasprave sa kondukterom, demolirala je toalet i razbila prozor na vozu koji je saobraćao na liniji Beograd-Bar. Incident je prijavljen policiji, koja je obavila uviđaj i privela počinioce, navodi "Srbija voz".

Kako je prenio RTS, osoblje Srbija voza je zbog noćašnjeg vandalskog ponašanja grupe putnika na liniji Beograd-Bar reagovalo u skladu sa zakonskim i ostalim procedurama i preduzete su sve mjere da bi se suzbilo nasilničko ponašanje, nanošenje imovinske štete i osigurala bezbjednost putnika, saopštio je „Srbija voz“.

U saopštenju se navodi da je incident prijavljen policiji, koja je u najkraćem roku stigla na lice mjesta, obavila uviđaj i privela počinioce, a nakon saglasnosti tužioca voz je nastavio ka Baru.

Prema saznanjima Tanjuga do incidenta u vozu je došlo kada je grupa mladića i djevojaka, nakon rasprave sa kondukterom demolirala toalet i razbila prozor.

Incident se dogodilo na teritoriji Priboja gdje je voz stajao od 3.00 sata noćas do jutros.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније