Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

06. 06. 2024. 14:35 >> 14:37

ŽPCG

Od danas prodaja karata za međunarodni dnevni voz

Od danas je počela prodaja karata za dnevni voz koji saobraća na relaciji Bar - Bijelo Polje - Novi Sad, saopšteno je iz Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG).

Voz broj 1130, koji će saobraćati u periodu od 15. juna do 16. septembra, imaće polazak iz Bara u 9 sati, dolazak u stanicu Beograd centar u 19.28 sati, dok je dolazak u stanicu Novi Sad planiran u 20.28 sati.

Voz broj 1131, koji će saobraćati od 14. juna do 15. septembra, polaziće iz stanice Novi Sad u 08.20 sati, iz stanice Beograd centar u 9.31 sati, a dolazak u Bar je predviđen za 20.37 sati.

Cijena vozne karte na relaciji od Bara do Novog sada je 26,80 eura (odnosno 23,80 plus tri eura obavezna rezervacija), a do Beograd centra 24 eura (odnosno 21 euro plus tri eura obavezna rezervacija).

Saobraćaj međunarodnog (dnevnog) voza je, kako navode u saopštenju ŽPCG, organizovan sa presjedanjem na stanici Bijelo Polje, odnosno na relaciji Bar - Bijelo Polje - Bar prevoz putnika vozom koji u svom sastavu ima klasičnu garnituru putničkih kola sa sjedištima, a na relaciji Novi Sad - Bijelo Polje - Novi Sad prevoz putnika novim Štadler vozom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније