Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ A.B. ]

27. 05. 2023. 14:29   >>  14:35

SEKRETAR SAVJETA ZA NACIONALNU BEZBJEDNOST

Dačić: Zaštitićemo naš narod, Kurti samo stvara krize

Generalni sekretar Savjeta za nacionalnu bezbjednost Srbije Ivica Dačić kazao je da je predsjednik Aleksandar Vučić naredio podizanje nivoa borbene gotovosti da budu u pripravnosti za sve scenarije.

“Mi ćemo svakako zaštititi naš narod, nadamo se da do toga (potrebe za intervencijom vojske) neće doći“, rekao je Dačić u emisiji na RTS-u. 

Dačić je kazao da je Aljbin Kurti stalno bavi stvaranjem kriza i da je položaj naroda sve gori i teži.

“Mi nismo za sukobe. Mi smo za mirno rešenje svih pitanja, ali svi moraju da znaju da cijela Srbija stoji iza našeg naroda na KiM. Zato je Vučić naredio podizanje nivoa borbene gotovosti, ne jer se spremamo da intervenišemo, već da budemo u pripravnosti za sve scenarije. Mi ćemo svakako zaštititi naš narod, nadamo se da do toga neće doći“, poručio je Dačić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније