Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

А.М. [ BETA ]

06. 10. 2022. 20:40 >> 20:40

RIFAT LjATIFI

Ministar zdravlja Kosova podnio ostavku

Ministar zdravlja Kosova Rifat Lajtifi podnio je ostavku na tu dužnost koju je obavljao manje od godinu dana. U ostavci koju je podnio premijeru Aljbinu Kurtiju se ne pominje konkretan razlog za to.

„Sa dubokim razočarenjem i žaljenjem, nakon mnogih razmišljanja u poslednjih nekoliko meseci, obavještavam Vas da efektivno nudim ostavku na funkciju ministra zdravlja Republike Kosovo od danas, 6. oktobra“, navedeno je u ostavci.

Portal koha.net, pozivajući se na izvore u ministarstvu zdravlja, je objavio da je do ostavke došlo zbog neslaganja između ministra i vlade.

Lajtifi će ostati upamćen i kao ministar kome je Kurti „de fakto“ oduzeo ovlašćenja, tako što je formirao posebnu izvršnu komisiju na čijem je čelu premijer, a u nastojanju da unaprijedi zdravstvene usluge.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније