Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

T.G. [ Beta ]

21. 07. 2022. 15:58 >> 16:03

ZA JOŠ SEDAM DANA

Vlada Srbije produžila odluku o zabrani izvoza eurodizela

Vlada Srbije donijela je danas odluku kojom se zabrana izvoza euro dizela EN 590 produžava za još sedam dana, saopšteno je poslije sjednice Vlade.

"Vlada je na današnjoj sjednici donijela izmijenjenu odluku o privremenoj zabrani izvoza eurodizela EN 590 kojom se ona produžava za još sedam dana", navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da je odluka donijeta imajući u vidu da i dalje traje energetska kriza na svjetskom tržištu i mogućnost nastanka kritične nestašice ove robe, bitne za građane Srbije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније