Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ I. P. ]

15. 05. 2022. 13:20   >>  13:18 11

NE OTKRIVA KOJE

Vučić: Četiri zemlje povukle priznanje Kosova

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će objaviti koje su četiri zemlje povukle priznanje nezavisnog Kosova "kada to bude najpametnije", jer sada ne želi Srbiju da dovede u "užasnu poziciju".

On je na TV Prva ponovio da dvije velike zemlje rade na tome da Srbiju spriječe da, kako su rekli "viškovima hrane kupi dodatna odpriznavanja" i dodao da je to besmislica, te da on samo "čuva teritorijalni integritet Srbije".

Predsjednik Srbije je više puta rekao da je "Zapad licemjeran" jer sprječava Srbiju da čuva svoj integritet, a istovremeno čuva teritorijalni integritet Ukrajine".

Vučić je izjavio je da će Srbija voditi samostalnu politiku, čuvati zemlju i čuvati djecu od rata, ali da ne zna da li će "možda nekoj budali da padne na pamet da kaže da će da bombarduje" Srbiju pošto štiti svoj teritorijalni integritet, a to je njena najveća krivica.

"Da bude jasno, da pribjegnem promjeni politike Srbije, može samo uz pištolj u sljepoočnicu i to ne moju nego našoj djeci, jer meni da prijete, ne mogu mi ništa. Sjutra da umrem ostaju putevi, pruge i samostana politika Srbije", izjavio je Vučić i dodao da "svi znaju da" ne mogu ambasadori da vode politiku Srbije.

On je istakao da je suština da se Zapad plaši Putinovog argumenta Kosova i to će gledati da mu izbiju iz ruku, a da to, kako je rekao "za Srbiju znači lomljenje kičme".

Dodao je da naredne nedjelje ipak očekuje dobre razgovore o evropskoj budućnosti Srbije.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније