Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta ]

17. 04. 2022. 22:53 >> 22:56
3

VUČIĆ O "ER SRBIJA"

Opet javljeno da je bomba u avionu, pilot nastavio let

Opet je večeras dojavljeno da se u avionu "Er Srbije" nalazi bomba dok se nalazio iznad Slovačke, ali je pilot nastavio da leti "jer se zna da je dojava lažna", rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. On je rekao da to rade strane službe sa teritorije dvije zemlje. Jedna je zemlja Evropske unije, a druga je, kaže, Ukrajina.

Prema njegovim riječima, "Er Srbija" više nema profit zbog vraćanja letova u prethodnom periodu, kada je na više letova, uglavnom na relaciji Beograd - Moskva, prijavljena bomba.

"Sve ono što smo sitno zaradjivali, užasno mali novac, mi ga više nemamo. Mi ovo držimo bukvalno iz principa", naglasio je predsjednik Srbije.

Izjavio je i da će svih 133.000 prosvjetnih radnika u Srbiji u narednih sedam dana dobiti pomoć od 10.000 dinara.

Objasnio je da kada je to pomenuo tokom predizborne kampanje, da se tada samo razmatrala ta ideja i da nije bilo obećanje, ali da će ga ipak ispuniti.

"Ništa od toga, ni za prosvjetare, ni za bilo šta drugo, nisam rekao u kampanji, jer nisam htio da kupujemo glasove", rekao je Vučić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније