Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, Objavila: R.B. ]

06. 01. 2020. 21:05 >> 21:04

VIŠI SUD NIŠ

Osumnjičenom za otmicu određen pritvor

Viši sud u Nišu odredio je danas pritvor do 30 dana Ninoslavu Jovanoviću iz niškog sela Malča, osumnjičenom za otmicu i silovanje 12-godišnje Monike Karimanović.

Sud je odluku o pritvoru donio na predlog Višeg javnog tužilaštva pred kojim je Jovanović danas saslušan kao osumnjičeni za krivična djela otmica i silovanje, za koja je kazna najmanje 10 godina zatvora ili doživotno.

U Višem sudu je agenciji Beta rečeno da je sudija za prethodni postupak odredio pritvor Jovanoviću zbog opasnosti od bjekstva, okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivično djelo, kao i jer se tereti za krivično djelo za koje je propisana kazna stroža od 10 godina zatvora, a i zato što je usled izvršenja tog dijela "došlo do uznemirenja javnosti, koje može ugroziti nesmetano vođenje krivičnog postupka".

Ninoslav Jovanović (47) uhapšen je juče na groblju u selu Malča kod Niša poslije 17 dana policijske potrage.

Osumnjičen je da je 12-godišnju Moniku Karimanović iz Suvog Dola oteo na putu do škole u Brzom Brodu 20. decembra. Ona je nađena u jednoj kući u selu Pasjača 29. decembra.

Jovanović je zbog otmica i silovanja koje je ranije počinio, u zatvoru proveo 22 godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније