Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

17. 10. 2024. 13:52 >> 14:12
1

KADROVSKE PROMJENE

Dubljević i Vukić savjetnici Aleksića, Kažanegra Stanišić državni sekretar MUP-a

Na današnjoj sjednici Vlade Crne Gore je razmotreno više kadrovskih pitanja.

Kako je saopšteno, Senid Striković je imenovan za vršioca dužnosti generalnog direktora Direktorata za pravosudni nadzor u Ministarstvu pravde.

Razriješena je Bobana Zečević vršenja dužnosti v. d. sekretarke Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine.

Donijeto Rješenje o određivanju Mirjane Đurišić za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Direktorata glavnog državnog arhitekte u Ministarstvu prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine.

Rješenje o određivanju mr Andreja Orlandića za vršioca dužnosti generalnog direktora Direktorata za strateške odnose i komunikacije u Ministarstvu prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine,

Rješenje o određivanju Božidara Despotovića za vršioca dužnosti direktora Uprave za ugljovodonike.

Donijeto je Rješenje o razrješenju predsjednice, zamjenice predsjednice i članova Savjeta za inovacije i pametnu specijalizaciju, te imenovanju Savjeta za inovacije i pametnu specijalizaciju sa 23 člana, a na čelu je prof. dr Anđela Jakšić Stojanović, ministarka prosvjete, nauke i inovacija.

Rješenje o imenovanju Milene Brnović za zamjenicu Zaštitnika imovinsko-pravnih interesa Crne Gore – Kancelarija u Podgorici.

Rješenje o prestanku mandata generalne direktorice Direktorata za evropske integracije i EU fondove u ranijem Ministarstvu ekonomskog razvoja i turizma mr Ivane Janković Mijanović.

Rješenje o prestanku vršenja dužnosti v. d. pomoćnice direktora Poreske uprave Aleksandre Mugoše i njeno imenovanje za vršiteljku dužnosti pomoćnice direktora Poreske uprave.

Rješenje o prestanku vršenja dužnosti v. d. pomoćnika direktora Poreske uprave Mijata Ilinčića, kao i Rješenje o određivanju Ilinčića za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Poreske uprave.

Rješenje o prestanku vršenja dužnosti v. d. pomoćnika direktora Poreske uprave Dragoljuba Nikolića i Rješenje o određivanju Nikolića za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Poreske uprave.

Rješenje o prestanku vršenja dužnosti v. d. pomoćnika direktora Poreske uprave Zdravka Gutovića i Rješenje o određivanju Gutovića za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Poreske uprave.

Rješenje o prestanku mandata rukovoditeljke Kancelarije za komunikaciju s građanima Dušice Vuković.

Rješenje o prestanku vršenja dužnosti v. d. generalnog direktora Direktorata za inspekcijski nadzor u Ministarstvu prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Dušana Savićevića i njegovo imenovanje za vršioca dužnosti generalnog direktora Direktorata za inspekcijski nadzor, licence i drugostepeni postupak u Ministarstvu prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine.

Rješenje o imenovanju Zorana Dubljevića za savjetnika potpredsjednika Vlade za obrazovanje, nauku i odnose sa vjerskim zajednicama.

Rješenje o imenovanju Dragana Vukića za savjetnika potpredsjednika Vlade za obrazovanje, nauku i odnose sa vjerskim zajednicama.

Rješenje o razrješenju dužnosti državne sekretarke u Ministarstvu kulture i medija Dragane Kažanegre Stanišić.

Rješenje o razrješenju dužnosti člana Komisije za kadrovska i administrativna pitanja Branka Krvavca i Rješenje o imenovanju Milutina Butorovića za novog člana.

Rješenje o razrješenju državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Jovane Mijović, i Rješenje o određivanju Mijović za v. d. sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova.

Rješenje o prestanku vršenja dužnosti v.d. sekretarke u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dragane Đurišić i
Rješenje o imenovanju Dragane Kažanegre Stanišić za državnu sekretarku u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније