Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

15. 10. 2024. 10:33 >> 10:33
Čitaj mi:

knežević

Subjekti ponikli iz 30. avgusta da učine sve da se DPS ne vrati na vlast

Naša obaveza je i spremni smo da se borimo svim demokratskim sredstvima protiv povratka Demokratske partije socijalista (DPS), a što se Berana tiče nemam nikakvu dilemu da DPS neće biti u prilici da se vrati na vlast, kazao je predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević.

Na sjednici Koordinacionog odbora DNP-a, osim Kneževića, prisustvovali su i potpredsjednici DNP-a i potpredsjednik Vlade Crne Gore Milun Zogović i ministarka saobraćaja Maja Vukićević.

Na sjednici je, navode, razmatrana politička situacija u Beranama sa posebnim aspektom na predstojeće vanredne lokalne izbore.

Knežević je istakao da se nada da će subjekti koji su ponikli iz 30. avgusta učiniti sve da se DPS ne vrati na vlast bilo gdje u Crnoj Gori.

„To je naša obaveza i mi smo spremni da se borimo svim demokratskim sredstvima protiv povratka DPS-a, i što se Berana tiče nemam nikakvu dilemu da DPS neće biti u prilici da se vrati na vlast“, istakao je Knežević.

Zogović je saopštio da ga raduje kooptiranje novih članova u koordinacioni odbor i da će DNP kao i do sada biti konstruktivan partner u Beranama.

Potpredsjednica DNP-a i ministarka saobraćaja je istakla da DNP nije odgovorn za situaciju zbog koje su zakazani vandredni lokalni izbori i potvrdila da će se odazvati pozivu lokalne samouprave i uskoro posjetiti Berane. Prisutnim članovima Koordinacionog odbora DNP-a u Beranama obratili su se i Savo Vučetić i Boris Boričić.

Nakon diskusija, Knežević i potpredsjednici DNP-a Zogović i Vukićević su odgovarali na pitanja zainteresovanih članova Koordinacionog odbora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније