Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

P. R.

17. 09. 2024. 15:24 >> 15:32
Čitaj mi:

"JAČATI PRIJATELJSKE ODNOSE"

Miljanić predao akreditive predsjednici S. Makedonije

Predsjednica Sjeverne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova primila je danas akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Crne Gore u Skoplju Zorana Miljanića i ocijenila da su bilateralni odnosi dvije zemlje odlični.

Na ceremoniji predaje akreditiva, Siljanovska Davkova je rekla da se iskreno nada da će, uz angažman Miljanića, biti produžena i intenzivirana uspješna saradnja Sjeverne Makedonije i Crne Gore, sa posebnim akcentom na privredu i trgovinu, turizam i promociju zajedničkih aktivnosti i projekata koji su u interesu obje zemlje i regiona.

Kako je saopštio Kabinet predsjesnice Sjeverne Makedonije, Siljanovska Davkova je dodala da očekuje saradnju i podršku u realizaciji nacionalnih, regionalnih i međunarodnih inicijativa i projekata.

U svom obraćanju na svečanosti u predsjedničkoj "Vili Vodno", novi ambasador Crne Gore u Sjevernoj Makedoniji Zoran Miljanić je izrazio želju da se i dalje razvijaju i jačaju prijateljski odnosi dve zemlje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније