Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B.

13. 09. 2024. 16:50 >> 17:10
Čitaj mi:

SPAJIĆ O PREDSJEDNIKU CRNE GORE

"Ne gajim mržnju prema Milatoviću i ne pričam loše o bivšim saradnicima"

Premijer Milojko Spajić očekuje od predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića da se ponaša u skladu sa Ustavom i ovlašćenjima koja mu Ustav i svi zakoni pripisuju.

“Nemam nešto specijalno dodatno da kažem. Ne gajim nikakvu mržnju prema njemu, nikakvu negativnu misao”, istakao je Spajić u jednom podkastu objavljenom na mreži X, upitan šta ima da kaže o hladnim odnosima sa svojim bivšim partijskim kolegom.

 

Mišljenja je da mržnja i negativne misli izjedaju srce ljudi.

"To su preveliki tereti. Ne mogu da vjerujem da su se svi ti ljudi, koji su opsjednuti sa nama grupisali. Medojević, Abazović i evo sad Milatović. Mislim da ti ljudi žive jako zarobljene i teške živote. Sa tolikom mržnjom da se budite, razmišljajući kako danas da napadnete, podmetnete, ispričate neke neistine ili bilo šta. Ja se ne bih bavio sa tim ljudima”, rekao je Spajić.

Poručuje da nikada loše nije pričao o tim ljudima, naročito ne o onima sa kojima je nekada radio.

“Moja praksa je da želim negdje da sačuvam dobre stvari iz tog perioda, kada smo sarađivali i ne želim da ih ocrnim na svim ovim stvarima koje se sada dešavaju. Pokušavam da ignorišem svu ovu buku i cunami ove mržnje”, poručio je Spajić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније