Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

15. 08. 2024. 16:19 >> 16:26
Čitaj mi:

reagovanje

Zirojević Pejoviću: Ako vam je ovo vrhunac politike, vratite se u obdanište

Poslanik SD-a Nikola Zirojević reagovao je nakon što je generalni sekretar Pokreta Evropa sad (PES) Boris Pejović kazao da je opoziciji cilj da plate i penzije vrate na nekadašnje iznose, upitavši "da li stvarno postoji neko ko kod koga takve tvrdnje prolaze".

"Da li stvarno postoji neko, jedan jedini građanin, kod kojeg prolaze ove idiotske tvrdnje? Po Pejoviću, cilj mi je da mi majka prima manju penziju, žena i ja manju platu itd… I neko treba u to da povjeruje?? Ako vam je ovo vrhunac politike, vratite se u obdanište", napisao je Zirojević na društvenoj mreži X.

Podsjetimo, Pejović je danas kazao da opozicija "svakodnevnim kritikama na račun programa" pokušava da nametne utisak kako programi Evropa sad 1 i 2 nemaju nikakvog efekta na životni standard, iz razloga što su poskupljenja anulirala uvećanje zarada.

"Na osnovu dosadašnjih stavova opozicije, umjesto pandemije korona virusa i sukoba u Ukrajini, zaključak je da su programi Evropa sad izazvali globalnu inflaciju i drastična poskupljenja u brojnim zemljama Evropske unije i regiona, koja su nerijetko i veća u odnosu na rast cijena u Crnoj Gori. Dakle, po logici opozicije da se zarade u Crnoj Gori nisu uvećale, ne bi bilo globalne inflacije i divljanja cijena širom Evropske unije i regiona", naveo je Pejović u saopštenju za javnost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније