Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.V.

14. 08. 2024. 13:55 >> 13:55
1
Čitaj mi:

VEŠOVIĆ

"Sa sudbinom DPS-a će se suočiti i oni koji su se odlučili na skraćenje mandata sa njima"

Predsjednik podgoričkog odbora Prave Crne Gore Stefan Vešović i sekretarka odbora Ana Dujović održali su sastanak sa povjerenicima mjesnih zajednica u Podgorici, u cilju izrade strategije za predstojeće izbore zakazane za 29. septembar. Sastanku je prisustvovala i generalna sekretarka Prave Crne Gore, Aleksandra Deletić.

Vešović je kazao da je Prava Crna Gora za nešto više od godinu dana, koliko je u vlasti u Podgorici, uspjela da ispuni obećanja data građanima, uključujući projekat „Gradski stan“. 

"Ovim projektom smo pokazali da se upornim i doslednim radom mogu ostvariti konkretni rezultati za građane, što je naš prioritet i u narednom periodu. Oni koji su se odlučili na skraćenje mandata u saradnji sa DPS-om suočiće se sa istom sudbinom kao i DPS. Blokirati grad i trošiti gotovo milion eura na nepotreban izborni proces pokazuje krajnju neodgovornost, naročito prema građanima Podgorice. Vjerujem da će 29. septembra, oni koji su predano radili dobiti podršku građana te da će narod kazniti prazna obećanja i floskule političkih konvertita“, rekao je Vešović. 

Generalna sekretarka Prave Crne Gore Aleksandra Deletić naglasila je važnost intenziviranja aktivnosti na terenu. 

"Građani su umorni od političara koji su obećavali promjene, a potom iznevjerili povjerenje i sarađivali s onima protiv kojih su se borili. Prava Crna Gora neće dozvoliti povratak na staro, već će nastaviti da gradi pravedniju i bolju Podgoricu", izjavila je Deletić.

Ana Dujović, sekretarka podgoričkog odbora, istakla je da su građani iscrpljeni stalnim izborima i političkim kampanjama, te da odgovornost za to ne leži na Pravoj Crnoj Gori. 

"Mi smo dali sve od sebe da Podgorica krene nekim novim putem u odnosu na stanje u kojem smo je zatekli. Vjerujem da će se oni koji su skratili mandat Skupštini suočiti sa građanima i konačno shvatiti pogubnost politika koje sprovode“, kazala je Dujović.

Na sastanku su dogovoreni konkretni koraci za jačanje prisustva Prave Crne Gore u svim mjesnim zajednicama Podgorice. U susret formalnim pregovorima oko eventualnih koalicija za predstojeće izbore u Podgorici Prava Crna Gora će djelovati u odnosu na potpisani koalicioni sporazum sa Demokratskom narodnom partijom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније