Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

07. 08. 2024. 11:39 >> 11:39
Čitaj mi:

"umjesto odlaska na odmor"

Konatar: Spajić i Vlada se odmah moraju boriti protiv rasta cijena

Ugrožavanje standarda građana i svakodnevni rast cijena u Crnoj se mora zaustaviti odmah i pozivam Milojka Spajića i Vladu Crne Gore da ne čekaju septembar, već da se protiv inflacije krenu boriti odmah, kazao je šef poslaničkog kluba URA, Miloš Konatar.

Konatar je naglasio da nije vrijeme da Spajić i Vlada odlaze na odmor, dok cijene rastu i umanjuju vrijednost plata i novca koji imaju građani. Takozvana akcija "limitirane cijene" Spajićeve Vlade je doživjela kolaps, jer cijene ne da su limitirane, već suprotno tome rastu svakog dana.

,,Milojko Spajić je najavio da će se problemom rasta cijena baviti u septembru kada se on i Vlada vrate sa odmora, što je neprihvatljivo. Ne smije se čekati septembar, već se protiv inflacije, rasta cijena i pada standarda mora krenuti odmah, kao svojevremeno sa akcijom "stop inflaciji" koju je sprovodila Vlada Dritana Abazovića", zaključio je potpredsjednik URA Miloš Konatar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније