Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.L.B.

02. 08. 2024. 15:39 >> 15:39

Anđušić upozorava

"Mimo dogovora za 16. avgust zakazane dvije sjednice Skupštine"

Dvije vanredne sjednice Skupštine CG u istom danu, sa čak 12 tačaka, zakazane bez konsultacija sa opozicijom i suprotno dogovoru sa Kolegijuma predsjednika skupštine, imaju za cilj da obezbijede institucionalnu prednost partijama vlasti na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici, Kotoru i Gusinju, napisao je na mreži Iks poslanik DPS-a Mihailo Anđušić.

Kako je objavljeno na sajtu Skupštine Crne Gore za 16. avgust zakazane su dvije vanredne sjednice Skupštine sa ukupno 12 tačaka dnevnog reda.

“Vladajuća većina guranjem sumnjivih zakonskih tekstova u vanrednu proceduru namjerava da stvori uslove za partijsko zapošljavanje i brutalnu zloupotrebu državnih resursa u izborne svrhe. O karakteru i stvarnoj pozadini pojedinih zakonskih rješenja, poput izmjena i dopuna Zakona o unutrašnjim poslovima i Zakona o razvojnoj banci, kojima se kreira neograničen prostor za zloupotrebe i partijska zapošljavanja, obavijestićemo Evropsku komisiju”, saopštio je Anđušić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније