Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

25. 07. 2024. 11:25 >> 11:25
1
Čitaj mi:

branislav nenezić

"Šteta za rekonstruisane ministre, neće im stići ni namještaj za nove kancelarije"

Poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Branislav Nenezić komentarisao je informaciju da je Hrvatska predsjednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića, poslanika DNP-a Milana Kneževića i potpredsjednika Vlade Aleksu Bečića proglasila personama non grata.

"I što ćemo sad? IBAR, EU? Ovo je kao kada ti roditelji kažu “Sa njima ne smiješ da se družiš”! Izbori do kraja godine. Šteta za ove “rekonstruisane” ministre neće im stići ni namještaj za nove kancelarije", napisao je Nenezić na društvenoj mreži X.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније