Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

16. 07. 2024. 21:44 >> 21:50

jovanović na fejsbuku

"Mikijelj nema mudrost ni širinu Mandića"

Lider liste "Budva naš grad" Nikola Jovanović napisao je na svom Fejsbuku da će vlast koja će se formirati u Budvi biti "gospodar vremena koje će pokazati političku inovativnost" a ostalim javnim djelatnicima poručio "da ne treba pljuvati bunar iz kojeg si nekad pio vodu".

On se obratio građanima, poručivši da je u jezgru njihovog djelovanja prioritet istina.

"Građani Budve koji su glasali listu koju je predvodio Mladen Mikijelj, priželjkivali su i insistirali na razgovoru i pomirenju. Vrijeme je da razumiju da se Budvom ne može upravljati poslovicom: “Veži konja gdje ti gazda kaže". Odluke od javnog značaja i uticaj na kvalitet života ne smiju zavisiti od ovisnika tuđih potreba. Ostaje žal što generacije neće govoriti o žrtovanju Mikijelja da podrži svoju braću i prijatelje iz drugih partija da budu činioci vlasti na primjeru državne. Nova nada političke scene nije opravdala "titulu" od svog lidera niti pokazala širinu koju poseduje gospodin Andrija Mandić da bi dosegao njegovu mudrost u politici", napisao je Jovanović. 

Kazao je da ponekad moramo da žrtvujemo svoj ego "jer naš najviši cilj političkog pravca treba da bude radosno davanje i predavanje sebe drugome".

"Zahvaljujem se svim medijima koji su prenijeli istinita dešavanja sa sastanka i provjerili informacije prije nego su uputili građane u iste. Hvala Upravi policije na osjećaju sigurnosti. Vlast koja će se formirati u Budvi biće gospodar vremena koje će pokazati političku inovativnost a ostalim javnim djelatnicima da ne treba pljuvati bunar iz kojeg si nekad pio vodu", zaključio je Jovanović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније