Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

11. 07. 2024. 17:40 >> 17:33
1
Čitaj mi:

Nikolić

"Poziv SDT-a Ivanu Vukoviću nastavak političkog progona"

Poziv na saslušanje Ivanu Vukoviću, zaveden na dan rasprave kada je Klub poslanika DPS u Skupštini Crne Gore do kraja razobličio selektivnost skaj tužioca Vladimira Novovića i njegovog kuma Milorada Markovića, nastavak je političkog progona i zloupotrebe tužilaštva za korist i potrebe aktuelne parlamentarne većine, tvrdi u saopštenju potparol te partije Miloš Nikolić.

Kako kaže, nakon što su tokom skupštinske rasprave dobili i zvaničnu potvrdu njihovih navoda uslojedio je odgovor SDT-a.

"Kumovima Novoviću i Markoviću, koji su umislili da su vrhovni autoriteti u Crnoj Gori i gospodari života i smrti poručujemo da pokušaje zastrašivanja mogu okačiti mačku o rep i da im uzalud upotreba represivnog aparata jer ideju DPS ne mogu uhapsiti.
To je ideja koju građani Crne Gore dominantno podržavaju zbog čega, sa više od 26% podrške i kontinuiranim rastom rejtinga i dalje ostajemo najjača politička partija u državi, i to je ideja koja će dovesti do pobjede evropsku i građansku politiku u našoj zemlji", ističe Nikolić u saopštenju.

Kaže da dolazi ubrzo dan kada će se otvoriti i pitanja svih zloupotreba i nepočinstava "koja su oslobodioci počinili a doći će i vrijeme preispitivanja odgovornosti za selektivno postupanje tužilaštva na čijem je, suštinski, čelu Vladimir Novović".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније