Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

23. 06. 2024. 10:04 >> 10:08
1
Čitaj mi:

ŽIVKOVIĆ

"Mandić i Knežević ucjenjuju Spajića zbog dvojnog državljanstva"

Bez obzira na revanšizam, medijski, politički i pravosudni progon DPS je i dalje na nogama, i to kao najjači politički subjekt u Crnoj Gori, poručio je predsjednik DPS-a Danijel Živković.

On je na opštinskoj izbornoj konferenciji u Herceg Novom kazao da je DPS dugo godina u opoziciji u tom gradu, ali da ima izuzetno jako jezgro podrške.

"Neka druga partija to ne bi uspjela, a mi čuvamo relevantnost i odgovaramo izazovima, nakon 30 godina vršenja vlasti", poručio je Živković. 

Živković je podsjetio da DPS pravi promjene u svojoj politici i u partiji, ali ne da bi se bilo kome prilagodili, već zato što su svjesni da bolja i uspješnija DPS znači bolju i uspješniju Crnu Goru.

“U kakvom ambijentu živimo – danas je najvažnije biti vlast po svaku cijenu. A osnovna mjera da biste došli do vlasti ili je zadržali je ucjena. Andrija Mandić i Milan Knežević ucjenjuju Milojka Spajića – cijena zadržavanja na vlasti je promjena Ustava, državnih simbola i uvođenje dvojnog državljanstva. Da bi ostao u vlasti, naš premijer pristaje da se razračunava sa nacionalnim interesima Crne Gore”, tvrdi Živković. 

Prema njegovim riječima, "nema te cijene pod kojom bi DPS pohrlila za vlast i prodala tekovine prethodnih političkih generacija". 

“Ostaćemo u opoziciji koliko god bude potrebno da ne predajemo državu velikosprskom nacionalizmu. Smijenili smo dvije vlade i treću čeka takva sudbina. Crna Gora je danas prepoznata po političkoj nestabilnosti. Ko će doći da bilo šta uloži kod nas ako nema zdrav politički ambijent?”, pita se Živković. 

Živković je poručio da, kada dođu na vlast, obračuna sa Crnom Gorom više neće biti. 

"Sudbina naše države povezana je sa DPS-om. Zato moramo još vrijednije raditi da se što prije vratimo na vlast”, zaključio je Živković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније