Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

17. 06. 2024. 18:54 >> 18:54
4

u zgradi vlade

Nije bilo susreta Spajića i Radeva

Iako je bilo najavljeno da će se tokom posjete Crnoj Gori predsjednik Bugarske Rumen Radev sastati i sa premijerom Milojkom Spajićem, do susreta nije došlo. Kako je portalu CdM rečeno iz Vlade, do susreta nije došlo jer je premijer Spajić kasnio, pošto je bio na sastanku sa delegacijom iz Njemačke.

“Sa ambasadom Bugarske dogovoreno je da se sastanak održi u prijemnom salonu u zgradi Vlade u 17 časova, pošto je predsjednik Vlade Milojko Spajić imao veliku želju da se, uprkos zgusnutoj agendi, sastane sa predsjednikom Radevim. Raniji sastanak predsjednika Vlade sa najvećom turističkom kompanijom, njemačkim TUI-ijem, trajao je tri minuta duže od planiranog, a delegacija predsjednika Bugarske Rumena Radeva, poslije četiri minuta čekanja napustila je zgradu Vlade”, kazali su CdM-u iz Vlade.

Domaćin Radevu je crnogorski predsjednik Jakov Milatović. Oni su se danas sastali na Cetinju, a potom je radni ručak povodom gosta iz Bugarske organizovao predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić.

Ranije danas Radev, nakon sastanka sa crnogorskim kolegom, prošetao je sa delegacijom kroz Prijestonicu, ali mu Milatović nije pravio društvo.

Planirano je da na kraju posjete Milatović priredi svečanu večeru u čast Radeva.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније