Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

17. 06. 2024. 16:03 >> 16:04
3

"asfaltirani posljednji metri"

Radulović: Završena rekonstrukcija puta Rožaje – Špiljani

Završena je rekonstrukcija puta Rožaje - Špiljani. Danas su asfaltirani posljednji metri puta tako da je saobraćajnica u potpunosti spremna za saobraćaj, kazao je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović.

"Ispunili smo obećanje dato u martu da će put biti završen do početka ljetnje turističke sezone", naveo je ministar saobraćaja i pomorstva.

Radulović je kazao da se ovaj projekat radio nedopustivo dugo i poručio da je ponosan što su intezivnim radom uspjeli da ga privedu kraju.

"Svečano otvaranje rekonstruisane dionice puta biće tokom naredne sedmice", zaključio je Radulović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније